vyčítám ti...

vyčítám ti...

Anotace: <p style="line-height: 100%; margin-bottom: 0cm;" lang="en-US"><span style="font-family: Calibri,...

klamný doušek živé vody

opíjíš se do bezvědomi

kalná studna

cítíš zrady

nevědomí o vědomí

zapřeš matku,

spytuj svědomí

zapřeš sebe

-mylné sebevědomí

Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí