Až skončí tato zima

Až skončí tato zima

Anotace: věnováno

Až skončí tato zima
odplavou kry i ledy
odletí černé vrány
jednou naposledy

 

Až skončí tato zima
na kopec můj tě vemu
zámek na pusy dáme
a uletíme světu

 

Až skončí tato zima
odmotáme si šály
odhodím slupku studu
pravdy už dlouho tály

 

Až skončí tato zima
snad spojíme své stíny 

ptáci mávnou svými křídly
snad neodletíš s nimi

 

Autor Muta cum liquida, 21.01.2013
Přečteno 393x
Tipy 1
Poslední tipující: Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí