Chci

Chci

Anotace: Čas nejde vrátit..

Chci tě líbat, chci tě hřát,
každý den za tebou stát,
chci ti říkat sladká slova,
držet tě za ruku znova.

Chci ti říct jak moc mi chybíš,
mám pocit že mne nenávidíš,
pořád říkala jsi, spolu navždy,
však nevidím v tom kousek pravdy.

Po nocích ještě tajně snívám,
že jsem to já kdo tě líbá,
však už vím že nikdy více,
tě nepolíbím na tvé líce.
Autor hidden, 21.01.2013
Přečteno 479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí