Nebudu čekat

Nebudu čekat

Anotace: bez

Víš já ...
 
Nebudu čekat 
až sluneční hodiny 
odbijou dvanáct
 
Nebudu čekat
až vajíčky ztěžklá slepice
zakokrhá
 
Nebudu čekat 
až z kapesních hodinek
vystříkne vodotrysk
 
Nebudu čekat
až konečně přijdeš
s tím že rád mě máš
 
 
Nebudu čekat ...ty to ještě nevíš
...ale  brzo to zjistíš a.... nebude se ti to  líbit
Autor drew, 31.01.2013
Přečteno 525x
Tipy 3
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jů, taky bych neměla čekat, safra, možná jsem doufala že na konci bude nějaká rada:)

01.02.2013 21:11:45 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí