Minulost

Minulost

Anotace: Takový příběh ze života.

Její oči zářili štěstím,
jeho v prázdnotě se kryly,
byli spolu, však již dávno,
myslel na ni kažou chvíli.

Přátelství skončilo láskou,
klasický to příběh byl,
on chtěl dát jí vše co měl,
podle ní, vše s nadsázkou.

Nechtěl po ní moc i málo,
jen chtěl její upřímnost,
ona mu nevěřila ani slovo,
brala to jen za slušnost.

Měl ji rád, ona jej taky,
teď on by radši zapomněl,
vzpomínek má víc než mraky,
kéž by ji nikdy nepoznal.

A tak zase jdou si každý sám,
jen ona po boku chlapce svého,
chtěl by jít, však neví kam,
hledat vytouženou dívku svou.
Autor hidden, 31.01.2013
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekné, malem mi ukapla slza

16.03.2013 23:00:42 | Kikulinka

každý máme jiný pohled na poezii, ale....příběh jako hodně jiných, tak proč to nenapsat originálněji?

jinak nejsem soudce, jen nezaujatý pozorovatel

31.01.2013 19:38:57 | Pitrýsek.A

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí