Vášní rozená

Vášní rozená

Anotace: Co stvoří vášnivý okamžik?

Setřel ji
a nežně se usmál
byl krásný
když se smál
 
Věděl
co znamenala
čím byla
a
z čeho stvořena
 
Opětoval jsem
úsměv
jemu
úsměvem pro něj
 
Zasmál se
 
Ještě jedna
za letu
zmizela
v přikrývce
kam naše těla
skryla se
 
Jako vzpomínka
či
otisk
tam
vryla se
 
Kapka potu
 
Vášní rozená
Autor nývlt, 03.02.2013
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí