Novoroční

Novoroční

Anotace: Psáno na Silvestra, vyznání.

Chci Ti říct, že mi je s Tebou dobře a fajn
a že rok za pár hodin končí, tak co dál?
Asi Ti nikdy nepovím, co mé srdce svírá,
zda-li je to láska nebo jen v přátelství víra,
na to jsem příliš stydlivá a nerozhodná
a trápí mě, zda Tě budu vůbec kdy hodna.
Chtěla jsem za muže Umělce (ne nutně básníka),
co mě nad zem povznese (přilepí z lásky křídla),
pošeptá upřímná slůvka o bytí
a bude s ním krásné nelehké žití.
Co ví, že není dokonalý a občas si mě dobere,
mé srdce pod jeho pohledem hned roztaje, rozkvete.
Asi se to nikdy nedozvíš, ani za pár let či dní,
jsi svůj frajer fajnový, co v mém srdci tajně dlí. Tečka.
Autor Berry, 06.02.2013
Přečteno 460x
Tipy 3
Poslední tipující: Jiná, Inna M.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad ti tento rok přinese víc odvahy :)

07.02.2013 15:36:00 | Jiná

Řekla bych, že ne, ale čas ukáže ;-)

07.02.2013 18:25:16 | Berry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí