Valentýn

Valentýn

Anotace: Báseň psaná k jednomu významnému dni

I když valentýna neslavím,

Mohu ti poslat milé přání

Vyjádřeného v básni

„Už Zase“ Ano já vím

 

Podívám se do tvých očí

Hlava se mi rázem točí

Máš překrásné kukadla

Závidí ti všechna lákadla

 

Máš krásná hnědá očička

Kam se na tebe hrabe kočička

Jsi moje kočička maličká

Jako támhle ta hvězdička

 

Mám tě ráda hezky u sebe

Víš jak jsou těžké chvíle bez tebe

Chybí mi tvé pevné obejmutí

Avšak bojím se tvého zamítnutí

 

Neurazili tě snad tyto řádky

Jsou to přeci začátky

Vlastně jen počátky

Této naší pohádky

Autor majdik 2, 08.02.2013
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí