Láska

Láska

Anotace: .m.

Ne jedna ze sta - jediná na celý planetě
které chci dát vše co můžu na světě.
Jsi můj sen , který se stal
a pokud ne, chci spát dál,
vždyť kdo by o probuzení stál?
Jsi nejvíc nejlepší
a to je neměnné
Ani v časech nejhorších,
kdy jsme odloučené.
Stále na Tebe myslím a v hlavě Tě mám
občas už si jako dement připadám
Ale snů se nevzdávám
Ačkoli se bez Tebe tragická zdám.
Tvůj pohled, Tvoje obejmutí
Tvůj dech, Tvé mrknutí
úsměv, dotek, společné usínání
Ruka Tvá, která mě chrání
a polibek, co ukazuje
vše krásné co existuje
Nejvíc chci abys byla se mnou šťastná
protože když budeš Ty, budu i já
A společnému štěstí se nic nevyrovná.
Autor Kaces, 10.02.2013
Přečteno 462x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí