Zamoření

Zamoření

Anotace: výstraha

Utíkej, jsem radioaktivní
pronikavé gama záření
krok zpět řeší intuitivní
před transmutací, zamoření

z Mohendžo Dara uvnitř tajím
tak běž pryč, na co čekáš? padej
go back, nevěř od Indu bájím
zda mluvím pravdu dál nehádej

ani mé jméno, neuhodneš
jak sladce na rtech zachvěje se
detektor srdce není totéž
směs alfa, beta, gama snese

radiační zátěž kumulace
nejvyššího kalibru citů
ionizace stručně a krátce
hrozí Ti, uteč k faktům z mýtů
Autor Petbab, 13.02.2013
Přečteno 432x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Sima, labuť, Miriska, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí