Strojíš se

Strojíš se

Anotace: z 15.2.2013, psala na oldies party

Sbírka: Nepokoje v pokoji

Mám pocit, že se ztratím
tratím slepou věrností
mě hostí sametovým snem
s včerejším obědem
odjedem.

Stojíš.
Strojíš se pomocí půlnočních strojů krojovaných
jsi kralevic krajan
hlasem vdaných vnadných váben.
Bílen vápnem na…
zádech.
Nádech!
Autor Jiřinka Mignonka, 19.02.2013
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí