ON.

ON.

Anotace: byl to jen sen...

Přišel nezvaný ale krásný.
Škoda,že jen sen to byl.

Přišel ON a jen tak stál,

Natáhla jsem ruce
a On se nehýbal.
Ten sen pro mě mnoho znamenal
byla tam láska i smích.

Přišel ON a jen tak stál.

A najednou hvězdy padaly,
když v tom snu
moje oči plakaly.

Stál tam ON a byl mým snem.
Autor afig, 17.01.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hezké. Ale mám pocit, že inspirováno jednou písní. Ale to nevadí!!!

12.02.2007 21:11:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí