Slovíčka

Slovíčka

Anotace: slova,slůvka,slovíčka,o tom to všechno je

Leťte si slovíčka,
hledejte cestu,
k lidem a srdcím
co nejsou z kamení.
K těm kteří pochopí,
že není trestu
když zradíš Lásku,
co blízko pramení.
Ach slova,slovíčka
leťte tam dál,
vždyť srdce v rozletu
jsem do vás dal.
To srdce srazili,
pro Lásku jinou
mojí či naší,
čí vlastně vinou ?
V prachu teď leží,
Ty zvednout ho smíš,
snad Tvé srdce vyzvedne,
i mé kousek víš.
Tak leťte slovíčka,
já moc bych si přál,
aby jste věděli
proč jsem vás psal…
Autor Fonlord, 12.03.2013
Přečteno 543x
Tipy 4
Poslední tipující: Firren, Alain, Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně to plyne, hezky se to čte. :-)

22.12.2013 09:09:54 | Firren

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí