Kostka pod pěstí

Kostka pod pěstí

Anotace: ...

*

*

*

Jsi básníkova strofa

malířova jasná modř

i nářek filozofa

dopis bez adresy zpátky

kniha beze slov

nepopsaná stránka

i sochařův styčný bod

 

jsi uzamčená branka

trasa beze zkratky

má poštovní schránka

i píseň ze dvou not

ty čníš nad velikány

vůlí tupíš hrot

i pohlcuješ hurikány

 

jsi vánek nepřestajný

i uragán hřejivý

vlas na tváři nepoddajný

i řasa pro štěstí

jsi paprsek pod mrakem

i svítání po dešti

jsi živoucím zázrakem

 

 

jsi má kostka pod pěstí...

*

*

*

 

 

Autor zaba.zuzla, 18.03.2013
Přečteno 478x
Tipy 5
Poslední tipující: Radhuza, enigman, Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rubikova...

19.03.2013 12:14:28 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí