Má milá

Má milá

Anotace: ...

 

 

Má milá, rozmilá

srdce mi rozbila

na tisíc střepů

 

sjednotím řepu

válčící vojska

ji ne…, je svojská

 

už dává šanci

jinému kanci

a mně už nedá

poslední leda

ránu, co tečku

třísním jí vlečku

poslední výtka

za moje smítka

to bylo stále

 

jsem mrtev, ale

není to k pláči

úlevou skáči

že mám ji z krku

 

už žádné vrků

a žádné nytí

ať to zas chytí

jiného trubce

v tenatech sítí

s temnotou v kupce

 

už je to za mnou

ruce si zamnou

kdo po ní jeli

ať kynou z cely

já to mám v paži

 

co vlastně vzkáži

těm, co je čeká

odevzdat gáži

slzavá řeka

 

snad, zlomte vazy!

má ráda plazy

co smýčí denně

takové ženě

jsem svěřil život

 

takových výhod

má volné pole

říkám si: vole

bylo to nutné?

 

pak, jak když utne

ozve se ticho

 

někdejší psycho

mých jiter v kleci

už žádné kecy

a žádné řevy

 

srdcem i střevy

proudí mi světlo

 

jak se to četlo..?

 

netřeba hany

jen když mé rány

zhojila léta

 

poslední věta

než se sám dojmu

 

jen klidně koj mu

a jiné věci

v té tvojí kleci

bylo to děsné

 

želel jsem, dnes ne

dnes není kdysi

 

mládnou mi rysy

ty vadneš, lásko

 

 

 

 

 

Autor vkl, 21.03.2013
Přečteno 431x
Tipy 7
Poslední tipující: Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta se ti moc povedla, ta už není jako začátky u Toma. :-)

27.03.2015 00:58:14 | Acenes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí