Blues

Blues

Anotace: Ze sbírky Na věčné téma

jsem stále v práci

mám  jako pilník hlas

(a nemám kdy  - hrát si)

 

kdybych však měl čas

se zahradou dům nový

  baryton sametový

(a hudební vkus)

 

zazpíval bych ti svou lásku

v es-molovém blues

(a vyhladil ti vrásku)

 

Autor aravara, 22.03.2013
Přečteno 415x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí