Poprava

Poprava

Anotace: Sbírka Na věčné téma

 

 

 

Levnými vinárnami

s kouřem Marlborek

sis popletla nejen hlavu...

 

Mlhy tvých tužeb rozpuštěné v opilých ránech

pak odstartovaly honbu

na odsouzeného.

 

Hnaly mé sny lesem možných návratů

aby je na pasece osamění

rozsekaly na tisíce zklamání

 

Pro nevyzrálost srdce i duše,

z lačnosti pomíjivého

skonala láska

 

jen před chvílí narozená...

 

 

 

Autor aravara, 24.03.2013
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Jan Voralberg
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí