Zasnená

Zasnená

Anotace: neznáma

Zasnená do plytkých snov vzdiališ sa mi
kým som sa pohrúžil až na dno k pólu
v hĺbke arktických vôd s lásky heslami
typu ľúbim, mám rád, bublín blábolu

mračná vypúšťam z úst klesajúc nižšie
nie som tu turista za prachy z konta
odtlačok nohy na pól ma podpíše
do Guinnessovej knihy, Quasimoda

zvony sa rozozvučia lásky plné
iba tie schopné sú pochopiť z hlbín
vyznanie citov, ukáž prstom ku mne
- to je ten, čo obrátiť chcel naruby

figový list pod pupkom môjho sveta
ak sa ho nedotkol, nie je mi známe
či o tom napíše báseň, poeta
do pupku sveta na póle.. neznámej
Autor Petbab, 30.03.2013
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí