Vzpomínka na rybáře

Vzpomínka na rybáře

Anotace: pro jedno ohlédnutí, že tu kdysi byl...

Jez šuměl a naše hlasy švitořily.

Odkudsi se probuzené kachny vynořily.

Černá kočka plížící se jako panter v trávě.

Bylo mi fajn. Tak nějak zdravě.

 

Rande u řeky na studni z kamene.

Měsíc byl v zatmění a hvězdy schované.

Popošel čas a s ním i tvoje ruce.

Uvnitř mě ten pocit, jak když vychází slunce.

 

Pusy, eskymácké nosy a dva zvláštní tuleni.

Tak nějak hezky vábeni.

A pak dostal strach, co mívají holky po nevydařeném vztahu.

Stal se mým katem, co sňal naději na podlahu.

 

Nemohl do toho jít srdcem naplno a vážně.

Jak by taky jo, když seznámily nás vášně.

Láska je plachá, křehká, ale i všude kolem nás.

Jen na tu partnerskou musí přijít ve správný čas.

 

 

Autor melebele, 11.04.2013
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí