Síla lásky?

Síla lásky?

Anotace: ... když už člověk zvládá rýmy jen napůl :)

Síla lásky.
Nezdolná a tvrdá,
taková je.
Nesmlouvavá, hrdá,
srdce tiše roztaje.


Nutí nás
své city všanc dát,
otevřít se světu.
Nutí nás zkrátka milovat

a vyslovit tu větu.

Miluji tě...
Tak je krutá!

Autor wendy.poezie, 13.04.2013
Přečteno 422x
Tipy 2
Poslední tipující: Lachailla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí