Čím?

Čím?

Anotace: ...kdo tohle ví...

Čím si jsme?

Čím jsi ty pro mne a čím já pro tebe,
střípkem pro štěstí, či hvězdičkou z nebe?
Sžíravou touhou, která nás svede,
či záblesk majáku, jež ze tmy nás vede?

Kamínkem ve dlani, který tak hřeje,
či dítka štěstěny, jimž osud přeje?
Já jsem tvým Zvířetem a ty mou Kráskou,
vzájemně jsme si pak touhou i ...láskou?
Autor K.a.Z, 25.04.2013
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí