Čekání

Čekání

Anotace: Ryba v moři ztracená často z toho šílí jiným rybářem lovená než po kterém...

Ryba v moři ztracená
často z toho šílí
jiným rybářem lovená
než po kterém ustavičně touží

Rybka celkem přidrzlá
co na ostatní kašle
na vlnách nejednou snívá
a pak tajemné psaní Ti radši pošle

Mnohdy si vodou proplouvá
sama není-po boku strach
našeptávající: "Zůstaneš nepochopená"

Ta touha ještě nezháší
sílu v duši roznáší
ráda mu pomůže
s ním, i pro něj tu vždy bude
Autor Secretive, 28.04.2013
Přečteno 518x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí