Báseň zhýralého jinocha

Báseň zhýralého jinocha

Anotace: ......

Tenkrát to začalo
A tenkrát bylo zima
Čekání na jaro
Není žádná psina
Obšťastnit holku
Nedá se v kožiše
A vázat se ?
Nejde nám pod kůže,…
Ke sklonku jara
Červánků v mlází
Ančí, nebo Katka
Prošly tou fází
Kdy sedne na nás láska
Touha a smilstvo
Bez toho vyhynulo by
Do roka lidstvo !
Autor v.hercik, 02.05.2013
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí