Virtuálny

Virtuálny

Anotace: bozk

Urob cmuk ústami než pošleš mi ho
keď Ťa mám nevidieť, nech aspoň čujem
virtuálny bozk, jeden z okamihov
tu na póle takých blízkych, kočujem

proti driftu ľadov deň čo deň za ním
je taký ako Tvoj bozk, uniká mi
už to vzdám, namŕzať slzám nebránim
na svojich perách, nanič nie sú samy

bez Tvojich, tam kdesi, kde noc deň strieda
nie ako tu, kde slnko stále krúži
nízko nad svetom bielym ako krieda
na oplátku cmuknem.. tiež si bozk uži
Autor Petbab, 02.05.2013
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí