Dobrou noc :*

Dobrou noc :*

Anotace: Jen tak vytvořeno za 5 minut v sms. Proto tam nemam hačky a čárky :) ( Jsem i uživatel Nefarijan ovšem tento profil nepoužívám a doufam že se z něj tato basen smazala )

Zlaticko hezky spinkej a krasne sny nech si zdat,
o cem jen chces, treba si vnich budes hrat,
a treba se budes prochazet v podzimnim lese,
kde kazdy listek na strome se trese,
trese se, boji se o svou krasu,
skryva se v tvem svetlem jasu.
Boji se ze na nej nikdo uz nevzhledne,
kdyz pod nim takova krasa hne.
Zavidi tobe kazdicky krok,
co ty vis, mozna dnes zazijes i novy rok,
Dobrou sladkou noc muj milacku :*
Autor ViktorNefarian, 02.05.2013
Přečteno 480x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí