Tanec mezi kapkami

Tanec mezi kapkami

Anotace: .

Tvé oči jsou jak zrnka kávy,

Co vylouply se a až se rozkutálí,

Stejně tak tvá chvějící se dlaň,

Když rozpůlen jsi do dvou stran,

Je uzamčena dokořán.

 

A slzy, co zrcadlí se v dáli,

Sbíráš jen tak z povzdálí.

Snad snažíš se,

však bloudíš ještě.

Budeš pršet,

Obchodníku s deštěm?

Autor T., 05.05.2013
Přečteno 437x
Tipy 3
Poslední tipující: Jan Urban, střelkyně1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké dílo v náladě, která pohladí.

15.05.2017 23:24:00 | Jan Urban

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí