V pohárku ospalé sedmikrásky

V pohárku ospalé sedmikrásky

Anotace: ... příjemná ospalost v kolébavé melodii bolesti

Schoulená pod tyrkysou vlečkou slunečné oblohy
v ledových pramíncích slz ranní rosy
v pláči nevyřčených proseb
zakletá kouzlem čekanek

Stočená do klubíčka v pohárku ospalé sedmikrásky
ovinutá hebkou přikrývkou splněných přání
s posledním polibkem bezejmenného prince
ukolébaná k věčnému spánku
Autor Eira Fay, 05.05.2013
Přečteno 406x
Tipy 4
Poslední tipující: Anjesis, Lůca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi, že nepíšeš pro líbivý rým, ale pro mnohé pocity.

08.05.2013 12:06:04 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí