Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: ...

Chybí mi tvůj úsměv
jenž svou krásou odhání temnotu
chybí mi tvůj úsměv
jenž ve mě probudil lásku.

Chybí mi tvé oči
jenž každému zastavují dech
chybí mi tvé oči
jenž vídám ve svých snech.

Chybí mi tvé rty
tak jemné a smyslné
chybí mi tvé rty
jenž jsou plné vášně.

Chybí mi tvé ruce
jenž drželi mě pevně
chybí mi tvé ruce
jenž zvedli mě ze země.

Chybí mi tvé objetí
o kterém každý večer sním
chybí mi tvé objetí
protože bylo to nejlepší....

Autor seh, 07.05.2013
Přečteno 675x
Tipy 4
Poslední tipující: Anjesis, LadyElis, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí