Pohádka pro všechna něžná Zvířátka

Pohádka pro všechna něžná Zvířátka

Anotace: :-)

Pohádka pro Zvířátka

Má milá hebká zvířátka,
básnička pro vás pohádka,
pohádka o vás chlupáčci,
všichni jste moji miláčci.

Tak, pejskové a kočičky,
kluci a holčičky,
hezky si tiše sedněte
a básničku si přečtěte.

Všechna zvířátka přeci umí číst,
to je jasné, věřte mi chlupáčci,
je to krásné!

Já básník, váš přítel a kamarád,
mazlím se s vámi velmi rád,
mazlení je krásné potěšení,
při mazlení jsme tak přirození.

Já i Vy mazlíčci moji milý,
jsme jeden v tuto něžnou chvíli,
v té chvíli co tlapky naše se spojí,
nikdo z nás se ničeho nebojí.

Kdo bojí se snad je tak hloupý,
takový člověk si ho pak koupí,
tak dejte pozor zvířátka,
v mazlení je ta pohádka.

Miláčci moji chlupáčci,
vaše hebké kožíšky patří jen do něžných dlaní,
tak jako můj,
ne pane, ne paní,
jen miláčku, kočičko, pejsku, chlupáčku,
tiše a krásně,
všichni jsme součástí něžné básně.

Slzy mé tekoucí jsou důkazem toho,
že lásky k vám jest ve mě velmi mnoho,
velmi mnoho jste mne naučila,
děkuji vám za ty slzy zvířátka má milá.

Ten, jehož oko nezůstane suché nad těmito řádky,
patří mezi nás do pohádky,
tak se má zvířátka pěkně dívejte
a kdo nepláče,
ať hezky rychle odskáče.


Nezlobte se však zvířátka má na ně,
ještě neumí rozdávat lásku z dlaně,
i oni jednoho dne pochopí že,
jazýček váš je z lásky líže.

Pochopí, že vaše oči a ocásky mluví jasnou řečí!

Je tu snad ještě někdo, kdo nebrečí ???

Co že? Už není !
No tak sláva !!
Svět se již do pořádku dává !!!

To je moc dobře zvířátka má milá,
o tom jste jistě velmi dlouho snila,
to je moc dobře zvířátka má krásná,
i pro vás tu svítí naše hvězda jasná.

Až ráno Sluníčko zahřeje vaše kožíšky,
až vypustí vás pelíšky,
běžte pak běhat do sněhu,
myslete při tom na něhu,
kterou vám Sluníčko dává,
pak ze sněhu vyroste tráva.

Travička má vás velmi ráda,
úlevu vašim bříškům dává,
máte zeleného kamaráda.

Básník váš vám přeje ať vše vám ladí,
nechť všechny dlaně vás jen něžně hladí,
v dlaních je láska, síla hadí,
na světě je moc krásně kamarádi.

Tak tedy dobrou noc pejskové a kočičky,
kluci a holčičky,
nechte si něco moc hezké zdát.

Básník váš přítel,
na vždy již s něžnou dlaní,
přeje vám krásné spaní. :-)
Autor Josse74, 09.05.2013
Přečteno 544x
Tipy 1
Poslední tipující: Kirsten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí