Byl jednou

Byl jednou

Anotace: jeden král

Zrovna teď, kdy klikáš heslo do přístupu
k oblíbené síti, zrovna teď zruším svůj login
věda, že na tom nic nezmění smích z chrupu
Tvého a zmínka na chatu o rtech jménem Love king

jenž bílý z půjčovny Země sníh polyká
na severní točně již sedmý týden dožilý
ve všem, kromě stop je čitelná logika
neřeší sociální babylon křečí do žíly

vyživující mozkových struktur hmot šeď
na lyžích půjde dál, chybí mu kolečko do sta
kolem pólu, chceš-li, virtuálně odstřeď
odtud na chvíli krále, pryč kápne sůl prachsprostá

víš, čeho je důkazem humanoidní
vláha k očím přimrzlá, proč nikam neodlétá
vidím přes ni síť Tvých like linků, odlidní
tenhle pól sotva, i když jsem.. ten z jiného světa
Autor Petbab, 10.05.2013
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí