Cosi pod tím vším

Cosi pod tím vším

Anotace: ...

Je jako kámen, který tě tíží.

Uvězněný za sladkou mříží.

 

Je jako růže, která vadne

Jednou tě potěší a potom chřadne.

 

Je jako rým, který teď skládám.

Mizivý, pochmurný a vůbec ho neovládám.

 

Proč? Toť otázka ...

A přeci jenom není to celé pouhá nadsázka?

Kdo dal mé mysli právo

z života udělat mi mlhavo.

 

Pocit? Nejspíš jen pouhý klam,

skrytý, rostoucí a hluboký šrám.

Emoce, jenž si nalhávám,

brání mi a stále se obávám.

 

Není to štěstí ani zloba.

Je to jen láska, co neznala boha.

 

Láska, jenž nebyla viděna.

Obtíží jí byla pouhá zástěna.

 

Vím, že je to celé zbytečné,

ale co s tím, vždyť srdce je netečné...

 

 

 

Autor xxxxx, 13.05.2013
Přečteno 528x
Tipy 3
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí