Vyznání

Vyznání

Anotace: pro Tebe

Líbáš mě, hladíš po vlasech
cítím tvůj tep, tvuj horky dech.
Cítím tvé doteky co jemně hladí
vnímám tvé pohledy co hezky svádí.
Pod každým polibkem cítím jak taju
s myšlenkou na tebe už si zas hraju
Pojd ke mně blíž, já bez boje vzdám se ti
jen mě drž, nepouštěj ze svého objetí
Jen mě drž nepouštěj, všechno ti slibim,
pověz mi miláčku- taky ti chybím?
Autor Lité, 13.05.2013
Přečteno 492x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí