Snad...

Snad...

Anotace: vlastně netuším proč sem tomu dala název "snad" :O)))

Milovat a nenávidět, litovat a doufat,
spálit se a zapomenout, upadnout a zoufat.
Zatoužit a nesmět, usmát se a lhát,
říct pravdu a zranit, sám sebe se bát.
Tak neříkej co nemůžu a neříkej co smím,
nechytej mě za ruku, vždyť já už přece vím...
Vím jaké to je,
když ze sna s sebou házíš,
když nemůžeš dýchat,
když ti někdo schází
a přesto nesmíš říkat:
Nemusíš mě chránit, nemusíš mě litovat,
nemůžeš mi pomoct, můžeš mě jen milovat.
Když nemůžu být s tebou, tak ani s nikým jiným.
Teď jen zbývá posoudit, patřím-li k těm vinným,
co zraní se a vstávají, co prohrají a tápou,
co bojují a ztrácejí, co nevidí a chápou...
Autor zíťa 2, 19.01.2007
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí