Aenea

Aenea

Anotace: O ní...

Mnozí jí říkali
kněžka
čarodějka
poupě
proč jsi ho uhranula
chodíš bosé nohy
laskání větru ve vlasech?

Plavali růže po hladině
padli na kámen
pod vodopádem je tma
a ostny píchají
čekám až se vynoříš z vody

Já jsem já
a ty jsi ty
a jsme
a chodíme
a ubližují hvězdy rackům?

Vlaštovší píseň naděje a bolesti
věnce
svatební den a plápolají
plápolající oheň
požár mě stravuje
pršlo a neprší
žádné slzy...

Držím tě v náručí
a svět se zastavuje
speciální teorie relativity
či snad nereálnosti?
Držím tě v náručí...
Autor Uldor, 19.01.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí