Amour d'été

Amour d'été

Anotace: ...

Na vůni vánku vanilek lesk
vidím se šťastný tady a teď
zpod mraků mažu slzy a tesk
všechny ty city znané nazpaměť

 

Na vůni léta labutě let
příboje bijí a neteče krev
letíme ke slunci sto tisíc let
tak silní a volní jak orel a lev

 

Na vůni lásky laškovný zpěv

sladká to pusa rozpustí hněv
cítím se šťastný na tomto světě
idyla léta, má amour d'été

Autor Muta cum liquida, 21.06.2013
Přečteno 436x
Tipy 1
Poslední tipující: její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí