Kátě...

Kátě...

Anotace: Má říct své nejlepší kamarádce, že je do ní (platonicky a tajně) zamilován? Co když tím pokazí jejich přátelství, ale co kdyby to vyšlo...? A co když ne...?

Říct Ti to, či nemám,

že se mi líbíš a že mám tě rád,
bezcílně chodím a odpověď hledám,
kdo, kromě Tebe mi rozhřešení může dát?

Jak blesk z čistného nebe,
a od toho času,
mám hlavu plnou Tebe,

myslím na tvou krásu.

 

Dva roky jsme se neviděli,

stále jsme přátelé.
Jen občas jsme si psali,

jak malé děti, jen už dospělé,

ale jako by jsme se už věčnost znali.

 

Když jsme se naposledy potkali,
ty snad ještě krásnější než pamatuju,
spolu jsme se zase nasmáli,

že čas tak letí zalituju.

Od té doby vrtá mi hlavou,
odhrnout Ti z ucha rudé vlasy,
na chvíli malou,
stálo by to za to asi….

… zašeptat,
že mám tě rád.

Autor Schafbock, 21.06.2013
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

říct a rozčísnout, i za cenu, přátelství to pokazí, pokud se potom nevyrovnáš s případným odmítnutím...

22.06.2013 16:06:35 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí