Utíkám

Utíkám

Anotace: proste basnicka o nestastne lasce,takze zivotni klasika

UTÍKÁM.....a srdce mi krvácí
UTÍKÁM.....a štěstí se ke mě nevrací
UTÍKÁM.....a přece nevím kam
UTÍKÁM.....ze světa,který znám
UTÍKÁM.....a stromy se kolem klátí
UTÍKÁM.....a nechci se už vrátit
UTÍKÁM.....cítím smrti polibek
UTÍKÁM.....ted už ale bez výtek
UTÍKÁM.....už bez vyčítavých očí
UTÍKÁM.....tělo v smrti se smočí
UTÍKÁM.....nad hlavou nebe hvězdami poseté
UTÍKÁM.....a umírám pro tebe
uTÍKÁM.....že dala jsem život v sázku
UTÍKÁM.....že chtěla jsem poznat lásku
UTÍKÁM.....že v tvých očích chtěla jsem se topit
UTÍKÁM.....copak to jde nepochopit?
UTÍKÁM.....kéž smrt by se už smilovala.
UTÍKÁM.....že jsem tě milovala
UTÍKÁM.....city nevyjádřím slohem
UTÍKÁM.....tak LÁSKO SBOHEM !
Autor Michelll, 20.01.2007
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

kdyby bylo v hodnocení 200% tak je dostaneš, krása ...

21.01.2007 19:24:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí