Nelituji

Nelituji

Anotace: ................. :o)) .................

Stojím před Tebou
a SBOHEM chci Ti říct
jen černé nebe nad sebou
že miluješ mě? tos měl vědět dřív

Dělí nás od sebe pouhé kroky
má slova polibek umlčí
kam se však poděly ty roky
nenávidím Tě a přece svět se se mnou zatočí

Že od lásky k nenávisti daleko není
to ví už i malé dítě
a přece si přeji at se to změní
toužím Ti zas říct:Lásko,chci Tě

Dávno však vím
ta slova nevypustím z úst
jen o Tobě sním
po lásce přijde půst

A ten teď přichází
míhá se vzduchem
mé tělo živé nachází
ne, už není živé, už je jen duchem

Už jsem jen duch, co vidět není
duch, co v pláči se zmítá
duch, co upadl v zapomnění
duch, co nechodí, jen duch, co lítá
duch, co po tvářích mu slzy kanou
duch, co do prázdna podniká výlety
duch, co má tvář uplakanou
jsem duch a za to můžeš ty !

A přece nelituju, že půl srdce jsem Ti dala
ty ses tu lepší vybrat snažil
nelituju, že jsem Tě milovala,
nelituju, žes mě tou láskou zabil

Odcházíš ode mě
někde mizíš za rohem
snad Tvé srdce si aspoň vzpomene
jak duch říká Ti SBOHEM...
Autor Michelll, 20.01.2007
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nádherná....nechci se opakovat, ale nejde to jinak, píšeš opravdu moc hezky ...

21.01.2007 19:22:00 | Dejfor

Moc hezké... Taky bych mu ty svoje básničky chtěla dát přečíst, ale v mém případě to nemá asi vůbec smysl..

20.01.2007 14:26:00 | Boleslava

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí