Složitá

Složitá

Anotace: láska

Zjednodušeně složitost brát nelze
teprve pak se dál nekomplikuje
k know-how nevedou jen lidské konexe
nepatřím k těm, kdo klikáním likuje

imidžovic přátel z displeje kšefty
ahoj, dej mi hlas, dva, já ti vodfouknu
odpovědí pět, šest.. belieberek slety
ve vířivce řešit, kýženou loknu

fanynek klanů vampýrských idolů
miluji-li Tě přespříliš na míru
lásko, prostší víc než složitá, jdi dolů
z veder na pól, ke mně, z hrobů vampýrů
Autor Petbab, 24.06.2013
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: Jiná, přechodná záležitost
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí