Přála bych si

Přála bych si

Anotace: ...

Přála bych si být ptákem,

mít křídla a umět vzlétnout.

 

Přála bych si být Sluncem,

mít paprsky, jimiž se Tě můžu dotknout.

 

Přála bych si být vzduchem,

který dýcháš.

 

Přála bych si být melodií,

kterou zpíváš.

 

Přála bych si být zemí,

po které chodíš.

 

Přála bych si být kytarou,

jejíž struny hladíš.

 

Přála bych si být polštářem,

který večer objímáš.

 

Přála bych si být tou,

na níž myslíš, když usínáš.

 

This is for You. And yes, I know that you haven't idea who I am.

Autor Nikdo_, 24.06.2013
Přečteno 470x
Tipy 6
Poslední tipující: Admen, přechodná záležitost, Dablovamilenka, wendy.poezie, Secretive
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsou to pěkná přání.Pravou lásku utužuje taky odloučení.:-)

02.07.2013 17:04:25 | Jozef Bojanovský

:)

02.07.2013 23:32:38 | Nikdo_

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí