Čas deště

Čas deště

Anotace: ...

Po řetěze nestékal déšť
minul ho a pleskal vteřiny.
V galaxiích se dá ztratit
obzvláště když mi je takhle mhouříš...

Nikdo nás naštěstí nezamknul
ale přesto jsme se nemohli hnout.
Čas asi opravdu není lineární,
když si ubíhá, jak jenom chce...

Jenom to počasí by nám mohlo víc přát...
Autor voedor, 25.06.2013
Přečteno 472x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

třeba zaprší...

07.01.2015 13:31:35 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí