Vztek

Vztek

Anotace: :-(

Fajn tak jak jste si přáli.
Já Vám nikdy neublížil.
Stál jsem za Vámi,kvůli Vám mi tekly slzy.
Dal jsem srdce i duši.
A vděkem mi jsou dýky v zádech.
O.K. už jsem si je vytáhl.
Rány sice krvácí,ale to nevadí!!!
Perete moje jméno furt dokola.
To mi je úplně putna.
Ale dotkli jste se těch co miluji a mám rád.
A to Vám neodpustím!!!!!
Chtěli jste mě nasrat.
Tak se Vám to povedlo.Chtěli jste poznat můj vztek????
Tak ho poznáte.
Nebudu stát za rohem a nebudu se skrývat.
Půjdu přímo a nevadí mi,že jste v přesile.
Já mám svého Anděla a ten jde se mnou všude.
Přiveďte si klidně armádu.
Vytáhněte bouchačky,je mi to fakt u prdele.
Teď poznáte kdo je TOMÍK!!!!!!!!!!
Budu Vaše noční můra a budu Vás strašit.
Budete si přát,aby jste mě nikdy nepoznali.
To PŘÍSAHÁM!!!
Autor UNKSON, 29.06.2013
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc otazníků a vykřičníků, stačí vždy po třech!!!NE??? Jinak hezký výboj.

01.04.2014 14:36:42 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí