Pro tebe

Pro tebe

Anotace: ...

Všechno co dělám, dělám jen pro tebe
občas když sedím a hledím na nebe
přemítám nad tím, kam až mě zavede
touha tě získat a nechat se spasit
možná trochu přeháním, možná je to jen pocit

Vždy když jen uzřím
tu modrou hladinu
vzpomenu si na tebe, smír a novinu
že zase vstáváš
tak vlhká od ledu
z tvé zlaté skrýše, co září už z pohledu

Vždy když jen uchopím
oblázky od medu
hodím je tak
aby zmizely z dohledu
Nebudu plakat a ty nebudeš se smát,
vina je tou, která snaží se nás zmást

Věřím že jednou se konečně najdeme
zalití do země společně budeme
až do nitra květin, korun a stromů
tam kde ti složím papírovou strunu
Z mechu a pírek z posvátné postele
věřím že jednou se konečně sejdeme

všechno co dělám,
dělám jen pro tebe.
Autor Jiří Rýha, 01.08.2013
Přečteno 619x
Tipy 5
Poslední tipující: Snizek, tato22, Koza, Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zase ty?

01.08.2013 16:34:22 | Nikotin

my jsme jeden.

01.08.2013 17:48:29 | Jiří Rýha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí