Mare Smythii

Mare Smythii

Anotace: na Měsíci

Točím reklamní klip
zde v Mare Smythii
počínám-li si líp
jako termiti

Luny nakousnu pěst
teprv se rozčílí
napočítám víc hvězd
než se kdy točily

kolem dokola mé
hlavy již proslulé
astrálním know-how, v tmě
star jako já z vůle

světla, reklamní tah
nabidky všeho půl
polibku, nedotáh
nápad jsem dál ten cool

natočit s Tebou šot
s pěstí na hrudi říct
vinen.. za trest mít pot
Tvůj na rtech, slz se zříct
Autor Petbab, 02.08.2013
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí