Proč to nedopadlo?

Proč to nedopadlo?

Anotace: ...

Zasněná a zahleděná…
Do nebe?
Do Tebe?
Na stránky nehledě, příběh si přehrávám…

Přišels tehdy sám?
S kyticí růží?
Se srdcem planoucím?
S úsměvem na rtech a
pohledem žádoucím?

Cos původně hledal a
kam tě srdce táhlo?
Co sis představoval
a proč to nedopadlo?

Růže jsou zvadlé,
jen trny jim zbyly,
ze srdcí mizí sen,
v němž spolu jsme žili…
Autor Nan, 14.08.2013
Přečteno 384x
Tipy 3
Poslední tipující: Lonely.girl, zajíček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí