Proč mě trápíš

Proč mě trápíš

Anotace: Jak těžkou bitvu svádí strdce s láskou.

Prodírám se trnitým houštím,
Tvé oči mě u srdce bodají jak klíny,
Vyháníš ho do osamocených pouští,
Kde zabíjí ho stíny.

V samotě, veselí i smutku,
Chci s tebou být,
Kolik pro to musím vykonat skutků,
Kolikrát musím prohrát a zvítězit.?

Jsi na dosah ruky,
Přesto tak daleko,
V srdci bojovníků pluky,
Vytáhli pro lásku bojovat ve zbroji na lehko.

Bojují o černovlásku krásnou,
Jež mě spaluje bezmeznou láskou,
Srdce porážky ničí,
Skomírá a na poplach křičí.

Každý den bitva nová,
Každou noc se mi zdáš,
Každou noc srdce si nové brnění ková,
Stále se ptám proč mě tak málo ráda máš.
Autor Prousan77, 21.01.2007
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí