Ty nejmenovaná osobo.

Ty nejmenovaná osobo.

Anotace: Poděkování a vyjádření citů nejmenované osobě.

Ty nejmenováná osobo.

Ty nejmenovaná osobo,
pro mne hodně znamenáš.
Ty vzorem vždy jsmi byl,
ty jsmi život zachránil.

Když do života přišels mi,
zanechal jstam stopu.
Tu stopu hodně vritou,
tu stopu jenž nezmizí.

Můj život byla chodba tmavá a temná,
tys ukázal mi světlo.
Pomocí tebe našla jsem vchod,
vchod do světa krásy.

Ty vždy byls můj kamarád,
já začínám se bát.
I když otom nevíš
já ráda tě mám.

Ty zlepšils mně k lepšímu,
ty vybarvils můj svět.
Já chci ti říci díky,
chci být s tebou a to hned.

Ty brávals pastelku,
učils mně vybarvit si svět.
Když moje pastelka se stratila,
tys vyndal tu svou.
Za oběť černobílosti světa tvého,
vybarvils ten můj.

Bez tebe nemohla bych žít,
já tě prostě miluji.
To se nezmnění.

Jen jedno slovo musím říci,
to slovo je děkuji.
Ikdyž se to možná nezná,
jenom tebe miluji.
Autor Rozdrcená duše., 21.08.2013
Přečteno 509x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky, sice patří ke starším dílům,ale no jsou v ní vyjádřeny city k jedné osobě.

21.08.2013 20:23:51 | Rozdrcená duše.

no, tohle už o dost slunečnější básnička, tleskám:-)

21.08.2013 17:56:10 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí