Kde

Kde

Anotace: 7

A to hvězdy plakaly.
V trnu růží se bolesti ukryly.
Ve stínu tvých očí,
Na duši krápníky.
Bez bolesti,bez krve.
Vnímám ty zrádce.
Věřil jsem a na konci tekly slzy.
Naivně doufal jsem v pochyby.
Bláznivě věřil jsem ve sny.
Měsíce paprsky.
A Andělů zlomené touhy.


Doufal jsem,naivně věřil.
Vše je v prachu.
Cítil a vnímal.
Tu nebezpečnou slečnu "LÁSKU"



Kolikrát slunce zář???
Kolikrát pohlazení???
Kolikrát jsem se ptal???
Kolikrát odpověď šla v okolí ???

Ve vteřině.
V okamžiku okouzlení.
Viděl jsem do tváře,
A přeci ty trny bolí a bodají ...
Autor UNKSON, 14.09.2013
Přečteno 428x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hvězdy...plakaly
bolesti ukryly
jinak ok.

15.09.2013 02:21:19 | Robin Marnolli

No jo no čeština mi nikdy moc nešla. Ale už jsem to spravil. Díky :-)

15.09.2013 11:33:54 | UNKSON

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí