Cesta

Cesta

Anotace: ?

Po cestě kráčet,
dopředu a nedivat se nazpět.
Kolik zatáček a smyků jsem
vybral za tu dobu?
Co tou cestou jdu.
Nebylo to lehké
ale vždy, když se chce se vše zvládne.

Kolik hvězd jsem spatřil
kolikrát měsíc zářil?
A slunce vycházelo a odcházelo.
Ta cesta bude ještě dlouhá a plná zatáček.
Plná sněhulàků a velikonočních pomlázek.


Kolik lidí se mi do ní připlete?
Kolik pohárů zrady budu muset vypít?
Kolik nožů do mých zad se ještě vejde?
Kolik slz mi vyteče?

Nikdo neví a nemá ponětí.
Cesta je to zlá i dobrá.
Jen mám pocit, že ty překážky
jsou kolikrát moc vysoký.
A já ač to nepřiznám.
Se bojím.

Bojím se strachu,
toho dne kdy už nebudu mít sílu.

Jít tou cestou
zvládat překážky
a zatáčky.
Že skončím na kolenou ...
Autor UNKSON, 21.09.2013
Přečteno 380x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí