Chvilka

Chvilka

Anotace: ?

Procitám ,probouzím se

 hledám sám sebe.

Pavouků křik,můra co bloudí

po pokoji.

Snažím se najít stopy

po chvilkách bez záruky.

 

 

Pročítám si zprávy

a marně volám do tmy.

Pár oken a pouliční lampy

vypráví příběh co mě děsí.

 

 

Toužím po objetí

té cizí slečny.

Oči hledají znamení

po tváři mě nikdo nehladí.

 

 

Do polštáře  zaryty

známky po chvilce štěstí.

Marná je chvíle,utíkám do nebe.

Hledám záři měsíce.

 

 

Hvězdy mě pálí

A najednou mám pocit,že jsem slepý ....

 

 

Autor UNKSON, 28.09.2013
Přečteno 413x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sympatická jsou mi slova Tvá, oblíbený autor...

01.04.2014 14:29:51 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí